Poster PEIC Spanish WEB page 0001 1

 

 

A IBP Formació Professional, continuem ampliant les nostres ofertes formatives per oferir-te les millors oportunitats. Ara som un centre certificat per a l’aplicació i preparació dels exàmens Pearson, una certificació oficial d’anglès reconeguda a nivell internacional. Aquest examen avalua de manera precisa les habilitats i els coneixements de la llengua anglesa, essencials tant en l’àmbit acadèmic com professional.

 

Els exàmens Pearson són acceptats per milers de col·legis, universitats i governs arreu del món, fet que els converteix en una opció ideal per a aquells que busquen una acreditació d’anglès amb un ampli reconeixement. Cada any, més de 130 milions de persones a tot el món es presenten a aquests exàmens, que cobreixen tots els nivells de competència, des de l’A1 fins al C2.

 

A més de ser acceptats per totes les Comunitats Autònomes d’Espanya, els exàmens Pearson també estan reconeguts per ACLES (Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior) i CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles), la qual cosa garanteix que són una opció fiable i respectada en l’àmbit acadèmic. A més, aquests exàmens destaquen per ser ràpids i flexibles, adaptant-se a les necessitats de cada candidat.

 

La certificació Pearson està avalada per Pearson Edexcel, l’organisme certificador més gran del Regne Unit, cosa que assegura una acreditació reconeguda en múltiples països i sectors.

 

Si vols més informació sobre els exàmens Pearson i com preparar-te per a ells, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A IBP Formació Professional, estem aquí per ajudar-te a fer el següent pas en el teu desenvolupament professional i personal.

 

Prepara’t amb nosaltres i assegura el teu èxit amb una certificació reconeguda internacionalment!